Valorile Pharmec

Valorile care ne ghidează activitatea:

Orientare către client
Ne propunem să le oferim clienților noștri mai mult decat rezolvarea promptă a tuturor cerințelor. Dorim să îi ajutăm să folosească la maximum beneficiile tehnologiei informației, punându-le la dispoziție experiența și cunoștințele de care dispunem, în cadrul unui parteneriat bazat pe profesionalism și respect reciproc.

Profesionalism
Recrutarea de angajați excelent pregătiți profesional și perfecționarea continuă a acestora, prin acces la tehnologii avansate și programe de training, sunt priorități permanente ale companiei. În egală măsură, promovăm profesionalismul în relațiile cu colegii, partenerii și clienții.

Spirit de echipă
Activând într-un domeniu în care cooperarea e una din cheile performanței, ne propunem să fim mai mult decât o colecție de individualități. Vrem să construim o echipă puternica şi unită, în care calitățile individuale sunt puse în valoare în mod optim, iar succesul grupului se construiește prin implicarea fiecăruia.

Creativitate și inovație
Într-un mediu de afaceri tot mai competitiv, deschiderea către nou și disponibilitatea pentru schimbare sunt esențiale pentru "a face diferența". Încurajând creativitatea și capacitatea de a găsi soluții inovatoare, dorim să fim mereu în avangarda domeniilor în care activăm, menținându-ne astfel competitivi.
 
Integritate și responsabilitate
În lumea tehnologizată de azi, accesul la informații este tot mai facil. Apare astfel justificată nevoia de securitate și de protecție a datelor medicale și a celor cu caracter personal. De aceea respectarea tuturor standardelor de securitate, integritate și protecție a informațiilor atât din partea componentei umane cât și procesuale, reprezintă însăși esența activității noastre.